team backdraft

Team Over ons

Nieuwe opzet, nieuwe kleuren, nieuwe uitdagingen!
Dit zijn de onderdelen die het Backdraft MTB team gaan brengen in het seizoen 2013. Na twee zeer succesvolle jaren onder de naam van het Hardattack MTB & CX Team te hebben gereden gaan we dit seizoen met het team rondom teammanager Maurice Heijnen verder en aan nieuwe uitdagingen beginnen. De vertrouwde rijdersgroep van de afgelopen twee seizoenen is behouden gebleven. Zij zullen in het seizoen 2013 zoveel mogelijk om de podiumplaatsen proberen mee te strijden in zowel nationaal als internationale wedstrijden. Daarnaast heeft het team de bestaande sponsors rondom de ploeg weten te behouden voor de komende 2 seizoenen. Met enkele nieuwe sponsors breiden we het aantal sponsors van de ploeg uit. We hopen door deze input een extra boost aan de ploeg te geven waardoor zij als lange-afstands specialisten nog meer wedstrijden kunnen gaan rijden.

Nieuwe uitdagingen:
De teamrijders zullen dit jaar hun wedstrijdprogramma iets anders gaan rijden, naast de vertrouwde marathons en nationale wedstrijden zal de focus dit jaar meer op ettappe-wedstrijden liggen en de 6/24 uurs wedstrijden. Inschrijvingen voor de Trans-Germany en Lakebike6/24 zijn reeds voltooid.
Social media/website:
De comleet nieuwe website voorziet de bezoekers van al het nieuws, foto-s en video-s van het Backdraft MTB team. De website is voorzien van links met de social media-netwerken zoals Twitter, Facebook, alsmede een link naar Strava Cycling om in contact te blijven met hun talrijke fans.

Teamkleding:
Niet alleen de website is aangepast. Het team was ook genoodzaakt om de kleding compleet aan te passen. Mede dankzij de inzet van onze nieuwe kledingsponser G-skin teamcyclingwear hebben we door middel van nieuwe kleuren en designs een mooi nieuw ontwerp weten neer te zetten. De nieuwe kleding zal eind Februari begin maart gereed zijn.

Wij wensen U veel lees en kijkplezier op onze website.